Bleach RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kyuu Ketsugi

2 posters
YazarMesaj
Kyuu
Kararsız
Kyuu

Erkek

Karakter
Zanpakutou: Pal Sekan
Kyuu Ketsugi Left_bar_bleue58/100Kyuu Ketsugi Empty_bar_bleue  (58/100)

Kyuu Ketsugi Empty
MesajKonu: Kyuu Ketsugi   Kyuu Ketsugi Icon_minitimeÇarş. Tem. 07, 2010 5:46 pm

"Bizden kaçamayacaksın, koşup kendini yormanın bir anlamı yok. Kyuu koşup kaçmaya çalışırken bu lafları duyuyordu. Her taraf karanlıktı, ay bile farklıydı bu gece. Ayın üstüne kan sıçrıyordu. Kyuu üzgün bir şekilde kaçıyordu çünkü ailesi katlediliyordu. Ya kaçıp izini kaybettirecekti ya da savaşacaktı. Ama savaşamazdı, shikai veya bankai da yapamıyordu. Zanpaktousu bile yoktu. Nereye gittiğini bilmeden koşuyordu, koşarken annesinin söyledikleri aklına geliyordu. Kaç! Kaç yavrum! Bu seslerden sonra etraf kan gölü olmuştu. En kötüsü de kız kardeşinin ölümünü kendi gözleriyle görmesiydi. Ne oluyor abi? Oyun oynamak istiyorum. Kız kardeşinin bu masum laflarının ardından onun çığlığını duydu. Arkasında da bir adam. Yüzünü göremiyordu. Kızkardeşine baktı, zanpaktou vücudunu delip geçmişti. Hemen kız kardeşini kucağına alıp koşmaya başlamıştı, bir yerde durdu. Abi.. Neden kanlar akıyor? Kardeşi güçlükle konuşuyordu. Biliyorum, bu oyun değil... Abi arkadaşlarımdan duydum. İnsanın bir yeri çok kanarsa, ölürmüş. Ben demi öleceğim? Kyuu'nun gözünden yaşlar akıyordu. Abi... Ben yukarıdan seni seyredeceğim. Ağlama. Bu sözler içinde kız kardeşi de ölmüştü. Kyuu bu düşüncelerden kurtulmaya çalışıyordu ama düşünmeden edemiyordu. Bir anda kendine geldi ama çok geç olmuştu. Etrafını "onlar" çevrelemişti. Kyuu Ketsugi. Lütfen bizi fazla uğraştırma. Niyetimizi öğrenmene gerek yok. Sadece eğil. Kyuu tekrar ağlamaya başladı.. "NEDEN?" diye bağırıyordu. Adamlar Kyuu'ya yaklaşıyordu. Kyuu ne yapacağını bilmiyordu, sadece elinde antrenman yaparken kullandığı tahta bir kılıç vardı. Bir adam Kyuu'ya iyice yaklaştı ve Şimdi sonsuz uykuya dalacaksın.. dedi. Kyuu bir manevrayla adamdan uzaklaştı. Adamlar Kyuu'ya gittikçe yaklaşıyordu... Birden Kyuu'nun ağzı oynamaya başladı. Kyuu istemeden bir şeyler mırıldanıyordu... Kyuu gittikçe sesini yükseltiyordu... Ve BANKAI! diye bağırdı. Ama bu nasıl olurdu? Elinde sadece tahta bir kılıç vardı.. Kyuu'nun gözleri yavaş yavaş kapanıyordu. Tek görebildiği bir ejderhaydı. Ejderha etraftaki bütün düşmanları kovuyordu ve Kyuu'nun gözleri kapandı. Kyuu uyandığında etrafında kimse yoktu.. O ejderha... Onun bankai'ydı. Ama bunu nasıl yapmıştı? Tekrar bankai diye bağırmaya başladı ama olmuyordu. Kim bir tahta kılıçla bunu yapabilirdi? Galiba mucize olmuştu. Etraf kan gölüne dönmüştü... Kyuu kendine geldi ve ayağa kalktı. Yıkılmış olan evine döndü. Orada ailesinin sembolü vardı. Aslında ünlü bir aileydi bu. Bir gün bankai'ıma ulaşacağım ve sizi katledenleri bulacağım. Onları kendim öldüreceğim... Söz veriyorum! dedi ve Seireti'ye doğru yola çıktı.
Eyvah Admin
Genel Yönetici
Genel Yönetici
Eyvah Admin

Kadın
Nereden : Nereye...
Lakap : Admin
Ruh Hali : Kyuu Ketsugi Images12

Karakter
Zanpakutou: Yönetim Paneli asddasdasd
Kyuu Ketsugi Left_bar_bleue9999999/9999999Kyuu Ketsugi Empty_bar_bleue  (9999999/9999999)

Kyuu Ketsugi Empty
MesajKonu: Geri: Kyuu Ketsugi   Kyuu Ketsugi Icon_minitimeÇarş. Tem. 07, 2010 6:54 pm

renklendirme:3/10
konuşmalar ve renk uyumu güzeldi. Ama tek kişiyi konuşturmuyorsun. İki kişiyi farkli renklerde yapabilirdin. Düzen eksikliğide vardı.Paragraflar halinde değildi.

betimleme:4/20
Betimlemeye ağırlık verin artık. Birtek başka vardı dış betimleme birde aralarda bir yerde düşüncelerini anlatmışsın. Ama bu bulunduğun yeri ve kişileri gözümde canlandırmama yetmedi.

akıcılık:15/20
takıldığım yer yoktuhatta fazla akıcıydı.

imla:14/20
Kiz kardeş ayri yazilir. (..)diye bir imla işareti yoktur.-herhalde aceleden-6 hatani yakaladim.

kurgu:18/20
kurguyu beğendim. Keşke daha uzun tutsaydın.

uzunluk:4/10
çok kısaydı.

toplam puan:58
tebrikler rpye başlayabilirsiniz.
https://bleachrpg.yetkin-forum.com

Kyuu Ketsugi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kyuu Ketsugi
» Kyuu Ketsugi Zanpaktou
» K. Kyuu (Karakter Yaratma)