| kira nakao | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hime-Neko Game Master
Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 28 Nereden : Soul Society Ruh Hali : Kayıt tarihi : 03/02/09
Karakter Zanpakutou: İhtiyacım yok U.U Puan: (100/100)
| Konu: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:04 am | |
| Aika ilk defa ders vereceği için heyecanlıydı. ilk dersine geç kalmak istemiyordu. o yüzden koşar adımlarla sınıfını bulmaya çalışıyordu. sonunda sınıfını buldu ve içeriye girdi. öğrenciler dağınık halde birbirleriyle konuşuyorlardı. belli ki Aika'yı yeni gelen bir öğrenci sanıyorlardı. Aika hafifçe öksürerek dikkatin kendinde toplanmasını sağladı. ben sizin yeni öğretmeninizim. Adım Aika. şimdi ilk dersimize başlıyoruz... sınıftan bazı kişiler inanmamışlardı ve gülmüşlerdi. Aika hiç bozuntuya vermeden küçük bir miktar reiatsu saldı ve bu onları susturmaya yetti. galiba on üç yaşında bir kızın onlara sensei'lik yapacaklarını kendilerine yediremiyorlardı... herkes susup Aika'ya odaklanınca Aika tüm sınıfın onu görebileceği bir yere geçti ve devam etti. bugün kidouları çalışacağız. Aika ödünç aldığı kuklalardan birine yaklaştı ve ilk kidou'yu gösterdi. Hadou #1: Shou Aika reiatsusunun küçük bir kısmını kullanmıştı. kukla 6 metre ileriye uçmuştu. Anlamayan veya bir sorusu olan var mı? Aika gözleriyle sınıfı süzdü. herkes anlamış görünüyordu. şimdi herkes kendine bir eş bulsun ve çalışsın. eğer yardıma ihtiyacınız olursa beni çağırın! 1245 | |
|
| |
Hwang Tae Jeon Primera Espada
Mesaj Sayısı : 1127 Yaş : 30 Nereden : Kore. Lakap : TJ. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 22/02/09
Karakter Zanpakutou: Gumiho. Puan: (90/100)
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:08 am | |
| Rp out:Aikacığım senin o kuklayı o kadar forlatman için reiatsunun çoğusunu harcaman gerekiyo xD | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 28 Nereden : Soul Society Ruh Hali : Kayıt tarihi : 03/02/09
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:13 am | |
| out: çaktırma lan boşver yaa... hayal gücümü kısıtlayamazsınızz bırakın lan beniii XD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1127 Yaş : 30 Nereden : Kore. Lakap : TJ. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 22/02/09
| |
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:16 am | |
| out: öyleyimdir. aynştayn ne demiş? bilen varsa bana da söylesin | |
|
| |
tonwer Kararsız
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 30 Nereden : Rukongai Lakap : Sendrom abi Kayıt tarihi : 06/07/09
Karakter Zanpakutou: Kyuushi & Zanshi Puan: (100/100)
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:16 am | |
| Herkez bir eş bulmuşa benziyordu. Sınıfa alışamamış olan yeni öğrenci; Kira bu durumdan çok mutsuz oluyordu. Akademinin yeni ve genç öğretmeni Aika'nın küçük eli Kira'yı oturduğu sıradan kaldırdı.
''Şimdilik senin eşin ben olacağım.''dedi. Ve gülümsedi...
265 | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:18 am | |
| Rp out:Wait e minute.Allah rizası için bütün öğrencilere sölemek istemiom.Başka karakterleri yani üye olupta sizle rp yapan kişileri hareket ettirmeyin.Ama hayali bi karakter yaratıp onu hareket ettirebilirsin | |
|
| |
tonwer Kararsız
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 30 Nereden : Rukongai Lakap : Sendrom abi Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:20 am | |
| Rp out: ama biz öğrenciyiz..acıyın bizee | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:21 am | |
| Rp out:tamam bu seferlik bişey demiorum | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:21 am | |
| Rp out: saolun Sakura-Sama | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:22 am | |
| Rp out:Sama demene gerek yok canım hehehe ama cidden deme alışık değilim shiro-san yada shirochan olabilir | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:24 am | |
| Rp out:(ya bu rpnin ne kadar çok out'u var yaa) Shiro-chan iyimiş | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:27 am | |
| out: başkasını oynatamazsın... in: Aika eş bulamadığı için sırasında kös kös oturan çocuğu görünce ynaına gitti ve onu ayağa kaldırdı. kocaman bir gülümsemeyle konuştu. Şimdilik senin eşin ben olacağım. Aika 15 yaşlarındaki çocuğu ortaya çekti. gergin görünüyordu. dediğim gibi senin eşin ben olacağım. ilk kidou'yu üstümde dene bakalım. tüm reiatsuna odaklan ama... Aika çocuğu(!) rahatlatmak için eliyle sırtından destek verdi. 436
En son toushirozge tarafından Ptsi Tem. 06, 2009 12:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:53 am | |
| Kira, öğretmenine odaklanmıştı... Reiatsusunun yaydığı enerji tüm sınıf tarafından hissediliyordu. Kira'nın kolları gerilmişti ve kidousunu atmaya hazırdı. Kira'nın yaydığı reiatsu fazlalaşınca sınıfta bir takım fısıldaşmalar başladı. Kira yaşına göre muazam sayılabilecek reiatsusuyla kidousunu fırlattı: ''Hadou 1: Shou...!''
327 | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 12:07 pm | |
| Karşısındaki çocuk fazla reiatsu salıyordu. bütün sınıf onlara odaklanmıştı. Hadou 1: Shou...! Aika bir buçuk metre geriye sürüklendi. Aika şaşırmıştı. bu kadar güçlü olmasını beklemiyordu. bir öğrenci için yeterince hayır çok iyiydi. pekala.. ilk kidou'yu hepiniz anlamış görünüyorsunuz.şimdi ikinci kidou'yu çalışacağız. Aika karşısındaki çocuğa seslenecekti ama adını bile bilmiyordu... afedersin.. adın ne demiştin? 482 | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 12:21 pm | |
| Kira öğretmenine döndü: ''Kira...,Kira Nakao.'' dedi. Şaşırmıştı. Öğretmenini etkileyeceğini düşünmüyordu...Ama sadece öğretmen değil, tüm sınıf yeni öğrencinin yetneğinden etkilenmişti. Sınıftakiler, Kira'nın etrafını sardı. Yeni öğrenci utanmışa benziyordu. Arkadaşlarının hayranlıkla sordukları soruları kısa ve öz bir biçimde cevaplıyordu. Tenefüs zilinin ince sesi öğrencilerin meraklı sorularını yarıda kesince kira sırasına doğru yürüdü. Yüzünde umutsuzluk dolu bir ifade vardı... Defterini açtı. Kalemini aldı ve beyaz, çizgili sayfaları en sevdiği manganın karakterleriyle doldurmaya başladı...
603 | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 12:26 pm | |
| Aika çocuğun çok ilgi gördüğünü görünce yüzünde bir gülümseme oluştu. ama kira umutsuz görünüyordu. Aika kira'nın yanına gitti. kira defterine birbirinden güzel karikatürler çiziyordu. eeh... çok güzel çiziyorsun... ama nedir bu yüz... mutlu olman gerekmez miydi? büyük ihtimalle sınıfının en güçlü öğrencisisin. Aika çocuğun neden böyle olduğunu anlamamıştı. ilgi çekmeyi mi sevmiyor acaba diye düşündü.. 424 | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 12:52 pm | |
| Kira öğretmenine döndü... Gözlerinin sarı rengi insanın içine işliyordu... Kalemini sırasının üstüne bıraktı. Öğretmeninin meraklı ifadesine son bir kez baktıktan sonra defterine tekrar döndü. ''Düşündüğün şeyi biliyorum...'' dedi ''Bu ilgiye rağmen neden hala mutsuz olduğumu merak ediyorsun'' Bir soluk çekti ve konuşmaya devam etti: ''Yeteneğim bana verilmiş bir ödül değil, aksine hayatımı mahveten bir lanetti'' dedi. Öğretmen, öğrencisinin yanına bir sıra öekti ve yanına oturdu. ''Çocukluğumda yeteneğim yüzünden babam tarafından bir serseriye parayla satıldım. Benim yeni sahibim olan Dante tarafından Rukongai'de soygunculuk ve katillik yaptım...''dedi. Beyaz saçları gözlerini saklıyordu... ''Bir gün Dante benim gibi parayla alınmış çocukların kapalı tutulduğu ahıra geldi. Çok içkiliydi. Bir tane çocuğu tuttu ve ahırınortasında dövmeye başladı. Çocuk ölmüştü... Daha sonraki günler bu eğlencesi devam etti... Artık ahırda sadece 12 çocuk kalmıştı. Hepimiz çok korkuyorduk. Ve bir gün sıra bana geldi...'' ''Dante içkili şekilde bana doğru yürüyordu...''
1121 | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 1:07 pm | |
| out: kimin gözlerinden bahsediyorsun? eğer benimkiler ise gözlerim sarı değil yeşil... seninkiler ise bilemem in: Aika bir anda ciddileşmişti. onu da mı öldürdün?Aika babasının kira-kun'u başkasına sattığına inanamıyordu. öz babası olmasa bile böyle bir şeyi ancak bir cani yapardı. yine de kira-kun'un cevabını çok merak ediyordu. 237 | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 2:07 pm | |
| Out:benim gözlerim laa. İn: ''Lanet...''dedi. ''Yaşamam gerekiyordu. Evet. Evet öldürdüm...Onu da öldürdüm.'' Zil çaldı... Tenefüs bitmişti. Kapıdan içeri girmeye başlayan öğrencilerle beraber Kira, defterini çantasına kaldırdı.
206 | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 5:35 pm | |
| Aika öğrenciler içeri gelmeye başladığında kira-kun'a sessizce bir tavsiye verdi. sen bunu yapmak zorunda kalmışsın.. o yüzden bunu unutup yeni bir hayata başlasan iyi olur. ben de bir çok şey unutmaya çalışıyorum... herkesin hayatı mükemmel değildir... Aika ayağa kalkıp oturduğu sandalyeyi yerine yerleştirdi. sonra bütün sınıfın yerlerine geçmesini bekledi. bu sırada kira-kun'u izliyordu. o günleri unutup geleceğe bakması en iyisi olurdu onun için... bunları düşünürken bütün sınıf susmuş Aika'yı bekliyordu. yeni kidou'ya geçme zamanı gelmişti... 571 | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 8:06 pm | |
| "sen bunu yapmak zorunda kalmışsın.. o yüzden bunu unutup yeni bir hayata başlasan iyi olur. ben de bir çok şey unutmaya çalışıyorum... herkesin hayatı mükemmel değildir..." Aika-sama haklı bir noktaya değinmişti. belki de gerçekten unutmalıydı geçmişini. geçmiş ona acıdan başka bir şey getirmemişti şu ana dek. geçmişini göz ardı edip güzel bir hayat yaşamaya başlamalıydı. Kira bunları düşündükçe kendine olan güveni arttı. ve sırasında daha dik oturmaya başladı. Arka sıradaki arkadaş elini onun sırtına koydu: " neden mutsuzsun?" dedi ince,nazik sesiyle. kira bunu söyleyen kıza baktı ve elinden geldiğince gülümseyerek cevap verdi. " mutsuz mu?onu da nereden çıkarttın?" kira bunun yeterli olacağını düşündü ve önüne döndü. Aika-sama derse devam etmek için sınıfın susmasını bekliyordu...
799 | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 8:43 pm | |
| Aika herkesin ders moduna girdiğini anlayınca Kira'ya döndü. Kira-kun... buraya gelir misin? Aika kira'nın kafasını dağıtmak için kidou'yu onun üstünde denemeye karar verdi. Kira Aika'nın 3 metre uzağında durdu. bakudou #1 sai! Kira'nın elleri arkasında birleşti ve yere diz çökmek zorunda kaldı. Aika hemen kilidi kaldırdı. fazla tutmak Kira'nın onurunu kırıcı olabilirdi. sınıfa döndü ve devam etti. şimdi herkes eşleriyle çalışsın... Aika sırasına dönmekte olan kira'kuna yetişti ve elini omzuna koydu. kaçmak yok... seninle ben bizzat ilgileneceğim... Aika muzır bir gülücük atıp Kira'dan uzaklaştı. şimdi kira'nın bağlayıcı büyülerde ne kadar iyi olduğunu görme zamanıydı... 758 | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 9:04 pm | |
| Kira derin bir nefes verdi. Öğretmeni ondan 2 yaş küçük olmasına rağmen reiatsusu onu nerdeyse bayıltacak derecede fazlaydı. Hele ki onun eşi olmak öğretmeniyle daha yakın olmak demekti. Başı döndü. Kidoular konusunda kendine pekte güvenmiyordu... Bu sırada eşler birbirlerini bağlamaya çalışıyordu. Birbirlerini bağlayan öğrenciler, bağlı arkadaşlarına türlü şakalar yapıyordu ve onların hareket edememelerini fırsat bilip yüzlerine bıyık ve ben çiziyorlardı. Kira, öğretmeni aika'nın yanına gitti. Aika dik ve kusursuz bir şekilde öğrencisinin kidousunu bekliyordu. Kira hafifce eğildi. Ellerini cebinden çıkardı. Eşine bir kez daha baktı ve kidousunu kullandı: ''bakudou 1 sai!!''
690 | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 9:15 pm | |
| Aika'nın elleri arkasında birleşti. Biraz sıkıydı. ki bu da şimdilik yeterince iyiydi. Aika sabırlıca Kira'nın kilidi kaldırmasını bekledi. bu sırada da Kira'yla konuştu. şimdilik yeterince iyisin. hatta sınıftan üstünsün... bu geleceğinde sana çok yardım edecektir. yüksek bir reiatsu miktarın var. kısa zamanda teğmen olursun bence... 355 | |
|
| |
| kira nakao | |
|