| kira nakao | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
tonwer Kararsız
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 30 Nereden : Rukongai Lakap : Sendrom abi Kayıt tarihi : 06/07/09
Karakter Zanpakutou: Kyuushi & Zanshi Puan: (100/100)
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 9:29 pm | |
| Kira kilidi açtı ve duruşunu düzeltti. Öğretmenin yüzündeki hafif bir acı ifadesi onu üzmüştü. Lanetim yine birilerinin canını acıttı...! diye düşündü... Öğretmenin yanına gitti...: ''Acıttım mı?'' diye sordu. Yüzünde yapma bir tebessüm ifadesi vardı. Derslerden sıkılmıştı. Hemen mezun olup bir takıma girmek istiyordu. Bu düşünceler arasında öğretmeninin cevabını duymamıştı ama kilitlenme sırasının onda olduğunu anlamıştı. Yutkundu... Korkmuştu. ''Sıra bende demi?'' diye sordu. Aklından cevapladı: Hıhı,eveet!
580 | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 28 Nereden : Soul Society Ruh Hali : Kayıt tarihi : 03/02/09
Karakter Zanpakutou: İhtiyacım yok U.U Puan: (100/100)
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 9:46 pm | |
| haha.. şu anda önemli olan senin kidou'yu öğrenmedndi.. ben neden kilitleyeyim ki seni Aika sınıfa bir göz gezdirdi. herkes başarıyla kilit yapabiliyordu. Aika sınıfın dikkatini toplamak için ellerini bir kaç kez çırptı. zaten bu kidou'dan sıkılan sınıf hemen Aika'ya döndü. şimdi herkes eline tahta bir kılıç alsın. zanjutsu çalışacağız.Aika ilk önce gidip iki tane tahta kılıç aldı. birini Kira'ya fırlattı birini de kendi aldı. hadi bakalım. atağını görelim...Aika biran durakladı. Kira'dan bir dakika istedi ve shunpou ile oradan ayrıldı. 606 out: tedavi merkezine | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 28 Nereden : Soul Society Ruh Hali : Kayıt tarihi : 03/02/09
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:00 pm | |
| Aika ve shiro sınıfa geldiklerinde bir kaç kişi çalışmayı bırakmıştı. Aika onlara öldürücü bakışlarından birini attı ve kira'ya döndü. işte geldim.. sıkılmadın ya Aika sınıfa dönerek devam etti. eminim shiro-taichou'yu tanıyorsunuzdur... ilk dersimin nasıl gittiğini merak ettiğim için onu da çağırdımAika bu sefer shiro'ya dönerek Kira'yı gösterdi. işte bu da kira-kun. sınıfın en iyisi. reiatsusu gayet yüksek ve sınıftan kimsenin yaralanmasını istemediğim için onu ben çalıştırıyorum.Aika kendini tur rehberi gibi hissetmişti. yeterli açıklamayı yaptığını düşündü ve kira-kun'a döndü. pekala. şimdi başlayabiliriz.,dedi ve kılıcını savunma pozisyonunda önünde tuttu. 753 | |
|
| |
Hwang Tae Jeon Primera Espada
Mesaj Sayısı : 1127 Yaş : 30 Nereden : Kore. Lakap : TJ. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 22/02/09
Karakter Zanpakutou: Gumiho. Puan: (90/100)
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:03 pm | |
| Shiro Aikaya bakarak: -Sanırım yardımcımı buldum,dedi gülümseyerek. Ve bir tane kunai savurda. | |
|
| |
tonwer Kararsız
Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 30 Nereden : Rukongai Lakap : Sendrom abi Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:07 pm | |
| Kira anında kunaiye odaklandı ve zanshisini çekerek kunaiyi durdurdu. Soluk soluğaydı.
86cık | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1127 Yaş : 30 Nereden : Kore. Lakap : TJ. Ruh Hali : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:10 pm | |
| Shiro gülümseyerek: -Gördünmü? dedi Aikaya. Ani bir shunpoyla Nakaonun arkasına geçti ve Nakaonun etrafında göz gezdirdi. -Aika-Chan bu çocuğun en az senin kadar reiatsusu var.Düşündüğüm gibi dedi ve Nakaoya bir kunai uzattı.Kunainin içi boş ve zehir doluydu. -Bu zehir kesinlikle bir insanı öldürür.Senle bir ölüm düellosu yapmak istiyorum.Onu bana fırlatırmısın? dedi gülümseyerek | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:16 pm | |
| Onu bir kıza nasıl fırlatırım diye düşündü. Ama düşüncesi anlamsızdı. O bir taichouydu ve çok güçlüydü. Reiatsusu onu eziyordu. Ama ani bir cesaretle teklifini kabul etti. ''Tamam!''
213
En son tonwer tarafından Ptsi Tem. 06, 2009 10:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:18 pm | |
| Shiro kunaiyi uzattıktan sonra duvarın önüne geçti ve hayorisini çıkarttı.Aikaya hayorisini verdi ve gözlüğünü düzeltti. Bağırarak(çünkü uzakta) Lütfen kalbime nişan al.Hiç hareket etmeyeceğim. | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:37 pm | |
| Kira Shiro-taichou'nun bu kadar ileriye gideceğini hiç düşünmemişti. Bu tek kelimeyle delilikti. biraz daha düşündükten sonra onun gerçekten çok güçlü olduğunu sonuçta bir taichou olduğunu ve asla bir kaza olmasına izin vermeyeceğine emin oldu. Kuruyan boğazını ıslatmak için yutkundu ve kunai'yi sağ elinde tutarak sol ayağını biraz geriye götürdü. Tam kalbine nişan almalıydı. Bu kadar uzaktan bunu yapmak biraz zordu ama başaracağına inanıyordu. daha doğrusu bunu başaracağına inanmayı başarabilirdi. Düşüncelerinden kurtulup shiro-taichou'ya odaklanabilmek için kafasını iki yana salladı. Reiatsusuna odaklanarak kunai'yi olabilidiğince doğrusal,hızlı ve shiro-taichou'nun kalbine doğru fırlattı. kunai sanki çok yavaş ilerliyormuş gibi geldi....
817 | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:42 pm | |
| Shiro söylediğini yaptı ve hiç hareket etmedi.Kunai tam Shironun göğsüne saplanmıştı.Biraz beklemişti Shiro.Birazdan dizlerinin üstüne kapandı.Zehir etkisini gösteriyordu.Ayağa kalktı ve Nakaoya doğru ilerledi. -Sana yakalamayacağımı söylemiştim,dedi ve yere yıkıldı. Shironun yüzü eskisindende beyazdı ve saç rengi mavileşmeye başlıyordu.Bu da reiatsusunun düştüğünün göstergesiydi. Rp out:Öyle göründüğüne bakma Shiro çok delidir.Git hayorimin içine bak panzehir orda | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:50 pm | |
| shiro-taichou!!?? Aika bir yerlerden panzehir bulmalıydı. o sırada haorinin içindeki ilaçlar dikkatini çekti. burada dolusuyla ilaç vardı. aralarından doğru panzehiri buldu ve shiro'ya verdi. shiro yavaş yavaş kendisine gelmeye başlıyordu. shiro-taichou!! o kunai'yi yakalamanız gerekirdi!! böyle deliliklerin sırası değil!!ya size bir şey olsaydı! Aika en ciddi surat ifadesini takınmıştı. shiro için çok endişelenmişti. size bir şey olmamalı.. bu yüzden böyle delilikleri kesmenizi rica ediyorum... Aika'nın gözünden yaşlar gelmişti. bütün sınıf shiro'nun başında toplanmıştı. herkes çalışmasına devam etsin! izleyecek bir şey yok! Aika'nın sesi tok ve soğuktu. Kalkıp hayorisini sihor'ya giydirdi ve gözlerindeki yaşı sildi. 803 | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 10:51 pm | |
| Shiro bir anda ayağa fırladı ve gülümseyerek: -Hiçbirşeyim yok ,dedi.Bu durum aşırı gülünçtü. -Madem öyle evet nişan almada iyisin peki benimle el ele dövüşebilirmisin? | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:04 pm | |
| (kira'nın gözünden) Asıl korkuyu şimdi hissediyorum...Önümde 4. takımın Taichou'su duruyor ve beni el ele dövüşe davet ediyor..Şanslımıyım, şansızmı...?...Bilmiyorum...Ama bu daveti kabul etmeliyim! Beni öldürcek değil ya..? O bir taichou ve gücünü nasıl kullanacağını bilir. Peki ya pes ederse? Bir Taichou yenmeyi istemiyorum! Yoksa istiyormuyum? Hiç bilmiyorum...Yanında durmak bile benim başımı döndürüyorken ona vurmaya çalışmak? I-ıh sanmıyorum. Gerçekci olmak gerekirse o kunai'yi nasıl fırlatabildiğime inanamıyorum. Ya ölseydi? Böyle salakça birşey yaptığıma inanamıyorum! Yine katil mi olacağım? Ona zarar vermemeye çalışsam iyi olur galiba..''Tamam! Kabul ediyorum!''Ne yapıyorum ben böyle?740 Rp out: bide böyle deneyim dedim | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:08 pm | |
| Shiro gülümseyerek: -Öyleyse ellerimi kullanmayacağım diyerek dövüşü başlattı.Ayağını hafifçe çekerek yerden havalandı ve Nakaonun üstünden takla attı.Nakaonun arkasındaydı.Eğilerek Nakaonun altından hızlıca geçti ve bağırarak: -Shunpoda kullanmayacağım | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:12 pm | |
| ''E ozaman ne kullanacaksın!? dedi'' 60 | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:14 pm | |
| Shiro gülümseyerek: -bacaklarımı,dedi ve bir daha yerden havalanarak Nakaonun kafasına hafifçe bastı ve önüne geçti | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:16 pm | |
| ''Bacakların yetmez'' dedi. Küçümseyerek. '' Shunpo da istiyorum'' dedi. Rp out: manyakmı ne laa bu?
72 | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:18 pm | |
| Shiro gülümseyerek: -Ciddenmi,dedi ve ayağının ucuyla Nakaonun sırtına dokundu.Nakao duvara doğru gidiyordu.Shiro hızla onun önüne geçerek ayağıyla kafasından onu durdurdu.Ayağı kafasındayken: -Sencede yeterli değilmi? dedi | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:20 pm | |
| ''bana göre değil'' dedi ve ayağına vurdu. Shiro dengesini kaybederek yere düştü. 81 | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:24 pm | |
| Rp out:Shiro düşmez bi kere Shiro yere düşerken arkaya doğru takla atarak düşmekten kurtuldu.Biraz ciddileşmesi gerektiğini anlamıştı.Madem öyle... dedi ve tekrar zıplayarak Nakaonun kafasına bir tekme etti.Nakaonun kafasının kanadığını farketti. -Cidden özür dilerim,dedi üzgün bir ifadeyle.Aslında bu kadar ileri gitmek istememişti.Gücünün 5 te 1 ini bile bir öğrencinin üstünde kullanmamalıydı | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:28 pm | |
| Rp out: 5 te 1 mi?!?! WTF! İnsancıl olun yaa. İn: ''Mfff..'' dedi. Demedi aslında sadece mırıldandı. Bilinci yerinde değildi.
75 | |
|
| |
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:33 pm | |
| Shiro ona bir ilaç enjekte ederek kanı durdurdu ve ona reiatsu güçlendirici verdi.Belki bu sayede saldırılarını biraz karşılaryabilirdi. | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:38 pm | |
| ''Oh! Çok iyi bir insansın Shiro-chan!'' dedi ince ve yumuşak sesle. Sonra güçlüce karnına vurdu. Yumruğu hissetmemişe benziyordu... | |
|
| |
Hime-Neko Game Master
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:43 pm | |
| Aika bu işin sabaha kadar uzayacağını ve kira'nın bütün kemiklerinin kırılacağını sezdi. ikisinin arasına girmek zor olacaktı ama onları durdurmalıydı. shunpou kullanarak aralarına girdi. bir koluyla shiro'nun tekmesini durdurdu diğer eliyle de Kira'nın yumruğunu. ikisi de gardlarını indirince konuşmaya başladı. pekala bu kadar yeter. öğrencimin bütün kemiklerini kırmanı istemiyorum. senin gücünün altıda birine dayanabildiğine mezun olma vakti geldi demektir. | |
|
| |
tonwer Kararsız
| Konu: Geri: kira nakao Ptsi Tem. 06, 2009 11:45 pm | |
| | |
|
| |
| kira nakao | |
|